Kunsten

en inspirerende samarbejdspartner…

Innovation, glæde og forandring

Tiderne skifter, tanker fornys – og det gør det kunstneriske input også, når I kommer med på en af vore ordninger.

Få optimalt samspil med malerierne på jeres vægge; Skift ud med jævne mellemrum, så fornyelsens flow smitter af på dagligdagen. Fysiske forandringer giver mentale og sociale forandringer. Behold de enkelte værker, som er blevet uundværlige…

At leje er en leg

Som virksomhed eller privatperson kan du leje netop det antal malerier, du har brug for. Vi kommer og skifter ud efter en aftalt periode, så du altid har frisk kunst på væggene – til en fast pris pr. måned. Nemt!

At lease er en lise

Du får samme fordel som ved leje, hvor du betaler en fast månedlig ydelse. Men som ved køb vælger du selv stilart og farveholdning, og efter endt leasingperiode er billederne dine. Skønt!

At købe er at løbe…

..med hele oplevelsen og beholde den for evigt. Vi tager en snak om dine præferencer og behov og leverer alt fra et enkelt til 100 malerier, hvis hele domicilet skal udsmykkes. Unikt!

Fornuft i investeringen

Både leje og leasing af kunst er fuldt fradragsberettiget. Ved køb af originalkunst er der fordelagtige afskrivningsregler. I kan naturligvis også bestille en traditionel udstilling inkl. efterfølgende køb for et aftalt beløb med malerier af en eller flere kunstnere.

Når kunsten kommer ud, går den ind…

Malerihuset- et anderledes galleri - Brombærhegnet 41, 8700 Horsens - Tlf. 2295 6223 - Kontakt