Kunstgaver

Del ud af glæderne…

Logovin med kunstetiket

Vi kan levere liflige vine med specialdesignede kunstetiketter. Det tager sig godt ud til både interne og eksterne festlige lejlig-heder, som receptionsgaver og som belønning til medarbejderne. Og får I fremstillet et designmaleri bygget over aspekter fra jeres virksomhed, så skal det da også med på vinen…

Kunstkasser

Når I er i gavehumør og vil overraske nogen, så fylder vi en dejlig kunstkasse i gavekarton med f.eks. 2 små, originale malerier – vælg mellem to størrelser – og en skøn rødvin. Vinen kan evt. forsynes med logoetiketter eller kunstværker.

Eksklusiv kunstkuffert

I en smukt forarbejdet kuffert af træ med smedet lås og buet låg kan der f.eks. ligge to små, originale kunstværker, en Van Gogh-vin i fantastiske flasker af frosted glas med ”gennemkik” gennem hvid- eller rosévin til motiver på modsatte inderside. Eller rødvin i smukke cylindriske flakonflasker. En særdeles elegant gave til forretningsforbindelser og medarbejdere.

Gaveartikler

Vi pakker kurve og kasser med velbehag og er fyldt med specielle ideer, som kan gøre jeres gaver til en helt speciel oplevelse. Først putter vi et par små ægte malerier i og så… hvad som helst! Skal det være stiligt, humoristisk, praktisk, legende, originalt, flyvsk, fantastisk eller bare vidunderligt smukt og lækkert?


Glæde synes lavet til at blive delt.
Pierre Corneille

Malerihuset- et anderledes galleri - Brombærhegnet 41, 8700 Horsens - Tlf. 2295 6223 - Kontakt